Osmanağa Mah. Süleymanpaşa Sok. No : 2-4 Kat:5 Kadıköy

Hepsini Göster (2)
Kurs seç
Telefon formatı
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ1

Kişisel verilerin işlenmesi için onay veriniz. Alınan kişisel verileri sadece şirketimiz içerisinde kullanmayı ve üçüncü şahıslara devretmemeyi taahhüt ederiz.

Detaylar.

0 gün.

00:00:00

Nova IT Academy GateInside ile İşbirliği İsdihdam Anlaşması İmzaladı

Nova IT Academy bünyesinde Havucum.com, SignalSight, MessegeGate gibi alnının lider uygulamalarını barındıran GateInside Şirketiyle mezunlarımıza mülakat önceliği ve staj fırsatları sunacak olan İşbirliği İsdihdam Anlaşması İmzaladı. Yatırımları BT alanında yenilikçi fikirlerini çok başarılı birer projeye dönüştüren GateInside şirketiyle bir toplantı gerçekleştirdi. İçinde bulunduğumuz bilişim çağına ayak uyduran, yaptıkları startup projelerinde başarılara kavuşmuş olan şirketten çok önemli bilgiler alındı. 

Havucum.com

havucum.com, genç ve dinamik yapısıyla pazarın ihtiyaçlarını elinde bulundurduğu araştırmanın ve teknolojinin gücüyle harmanlayarak pazara yeni bir soluk getirmeyi hedeflemektedir. Gelişen teknolojiyle birlikte araştırma dünyasının değişen ve artan ihtiyaçları doğrultusunda yüz yüze ve telefonla anket gibi klasik araştırma yöntemlerinin yerini, online anketler almaya başladı. havucum.com olarak online anketler ile daha geniş bir kitleye daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde ulaşarak hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlıyoruz.

Pazar araştırması yapan firmalarla iş ortaklığı yapan bir şirketiz. Firmaların ihtiyaçlarına yönelik hazırladıkları anketleri, uygulama, sistemde kayıtlı e-posta adresleri ya da uygulamaya üye oldukları sosyal medya kanalları üzerinden duyuruyoruz ve çalışmaya uygun üyelerimizle paylaşıyoruz.

Üyelerimiz, anket için belirlenen süre içerisinde anketi doldurarak çalışmanın tamamlanmasını sağlar. Anketi başarıyla tamamlayan üyelerimize anket için belirlenen havuç miktarı üyeliklerine yansıtılır.

SignalSight 

SignalSight, tüm Meta Platformlarda, tiktok, Snapchat ve Google apı'da daha önce hiç olmadığı gibi müşterilerle bağlantı kurmanıza olanak sağlamak için doğrudan web sitelerinizden ve uygulamalarınızdan güvenli 1. taraf sinyalleri gönderir.

Merhaba
Seviye Tespit Sınavına Katılın ve Teknopark'dan %60'ye Varan Eğitim Bursu Alın. Son Gün 30 Nisan ! Son kontenjanları kaçırmayın!
Bilgi Al!
Temmuzda Teknoparktan ve Technoscoptan %60'a Varan Eğitim Bursu Alın. Kontenjan dolmadan fırsatı kaçırmayın!

Bu site çerez kullanır

Gizlilik Politikası

ve

Yasal Bilgiler